Veelgestelde vragen

AnZZ enthousiast,

Alles bekeken en je keuze gemaakt? Dan wordt het sieraad met zorg en aandacht speciaal voor jou gemaakt. Natuurlijk feestelijk verpakt, dat maakt het nog meer een cadeau voor jezelf. Indien je een ander afleveradres opgeeft, kan er naar wens een persoonlijk bericht bij worden geschreven. Je bestelling wordt binnen een week afgeleverd door postNL.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken of wil je graag een persoonlijk advies, mail je vraag naar shop@anzz.nl dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je laten weten dat je happy bent met je AnZZ sieraad? Leuk;  schrijf dan een review over dat sieraad.

Fijne dag gewenst, groet Ans

Bestellen & Betalen

Nee, dat hoeft niet. Het hebben van een account kan je wel tijd besparen tijdens het bestellen. Ook kun je met een account je voorkeuren op slaan onder wensenlijst om het later nog eens terug te kijken.

Wil je graag een account, maar heb je deze nog niet? Maak je account dan hier aan.

Nee, er is geen minimaal bedrag.

Pak er een rolcentimeter bij of vergelijk de lengte met een sieraad die je graag draagt. Het belangrijkste is dat je super blij wordt van je keuze en het sieraad met heel veel plezier gaat dragen. Door het aandachtig bekijken van de afbeeldingen en de omschrijvingen door te lezen, krijg je een goed idee van het sieraad. Mocht je graag een persoonlijk advies willen, dan kun je contact met mij opnemen.

Cadeaubonnen en afgeprijsde sieraden zijn uitgezonderd. Kortingscodes zijn niet te combineren met andere  kortingsbonnen.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken of wil ja graag een persoonlijk advies, mail je vraag dan naar shop@anzz.nl. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces heb je de optie om een ander verzendadres op te geven, afwijkend van het factuuradres.

De verzendkosten voor Nederland zijn €4,50 per bestelling. Ongeacht of het een brievenbus of een pakket bezorging is.
Verzendkosten voor België, Duitsland, Frankrijk zijn €12,50 per bestelling en Ierland € 17,50.

Vanaf €49,50 wordt je bestelling in Nederland gratis verzonden. Het versturen van een AnZZ Artistic Jewelry cadeaubon altijd gratis.

Zodra je bestelling is binnengekomen bij AnZZ Artistic Jewelry, ontvang je een email met alle bestelgegevens. Check eventueel je spambox! Heb je niks ontvangen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met shop@anzz.nl.

Indien het pakket nog niet verzonden is, is het mogelijk om je bestelling te wijzigen. Je kunt mij altijd een email sturen. Vermeld hierbij je bestelnummer en geef aan wat je graag gewijzigd ziet worden.

Je kunt kiezen uit de onderstaande betaalmogelijkheden, alles geregeld door Mollie Payments.

 • Nederland met Ideal
 • België met Bancontact
 • Duitsland met Giropay
 • PayPal wereldwijd

Bij online shoppen staat veiligheid voorop. De AnZZ Artistic Jewelry webshop verstrekt uitdrukkelijk geen klantgegevens aan derden. Alleen dat wat nodig is voor het verwerken van je betaling en bezorging. Zie de Privacy verklaring op deze site.

Verzenden & Retourneren

De verzendkosten in Nederland zijn €4,50 per bestelling. Ongeacht of het een brievenbus of een pakket bezorging is. Verzendkosten voor België, Duitsland en verder in Europa zijn €12,50 per bestelling

Vanaf €49,50 wordt je bestelling in Nederland gratis verzonden. Het versturen van een AnZZ Artistic Jewelry cadeaubon is gratis, wereldwijd.

Je bestelling wordt goed en veilig verpakt en door PostNL via brievenbuspost of pakketpost geleverd.

Wanneer je bestelling is aangemeld voor verzending, ontvang je een email met de verzendgegevens. Indien het een pakket betreft dan ontvang je ook de track&trace code. Op de website van PostNL kunt je de bestelling volgen.

Je bestelling wordt uiterlijk binnen een week na betaling ter verzending aangeboden bij PostNL. Over het algemeen levert PostNL binnen een dag. Er wordt bezorgd van dinsdag tot en met zaterdag, op maandag en zondag wordt niet bezorgd!

Het kan voorkomen dat je niet thuis bent tijdens de levering van je bestelling. In dat geval krijgt je een niet-thuis-code in uw brievenbus. Hiermee kunt je op dezelfde dag tot 22:00 uur een nieuw bezorgmoment of nieuwe bezorglocatie kiezen (via de website van PostNL).

Denk ook aan de mogelijkheid om je bestelling te laten bezorgen op een PostNL-punt locatie, zodat je het daar kunt afhalen op het moment dat het jou schikt.

In dit geval kunt je het beste zo spoedig mogelijk contact opnemen met shop@anzz.nl.

Het komt zelden voor dat een bestelling niet geleverd wordt. Is dit toch het geval? Neem dan contact op via shop@anzz.nl.

Uitpakken en passen, altijd een leuk moment! Pas het sieraad, als je nog geen parfum en make-up gebruikt hebt. Zo voorkom je vlekken. Lichte twijfel? Pas het op een later moment nog eens, dat geeft je soms andere inzichten.

Controleer bij ontvangt het sieraad op eventuele gebreken. Alles wordt handgemaakt, houd hierbij rekening met geringe maat en vorm verschillen. Alsmede kleur verschillen van de op de webshop afgebeelde sieraden. Niet iedere computer geeft altijd dezelfde kleuren weer. Afwijkingen kunnen in beginsel geen aanleiding zijn tot schadevergoeding.

Er wordt veel zorg en aandacht besteed aan het maken en versturen van jouw bestelling. Het kan natuurlijk voorkomen dat je sieraad niet voldoet het aan je verwachtingen? Dan heb je tot 14 dagen na ontvangst de mogelijkheid na hiervan een melding te hebben gemaakt om het sieraad ook met zorg in de zelfde staat de terug te sturen. Hierna is dit helaas niet meer mogelijk. (tenzij het probleem onder de garantie valt)

De opgaaf van reden is niet verplicht, maar is wel prettig om te laten weten.

 • Het sieraad die speciaal in opdracht is gemaakt en geen gebreken vertoont, kan niet worden geretourneerd.
 • Het sieraad dient in de originele staat teruggestuurd te worden, zonder cosmetica en parfum vlekken, in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal en met alle meegeleverde accessoires.
 • De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.
 • Bewaar eventueel je ontvangen track&trace bon tot je retour volledig is afgehandeld en belangrijk: ten alle tijden voorzien van beide labels.
 • Zonder het AnZZ label en het doorzichtige label wordt een retournering niet geaccepteerd.

Meld je retour aan door een mail te sturen naar shop@anzz.nl onder vermelding van het ordernummer en de artikelnaam en stuur het binnen 14 dagen na ontvangst retour.  Voorzien van alle tags en in originele verpakking. Stuur de pakbon (niet de factuur) mee en geef daarop aan welk(e) sieraad(en) je terug stuurt.

Retour adres:
AnZZ
Spitsstraat 2
8102HW Raalte
Nederland

Je krijgt de mogelijkheid om het om te ruilen voor een ander sieraad of het aankoopbedrag op je rekening terug te krijgen.
Indien je het sieraad terugstuurt, maar niet aan de retoureisen voldoet, zal het sieraad naar jou worden teruggestuurd. Deze verzendkosten worden dan in rekening gebracht.

Als alles in orde is, wordt het bedrag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen teruggestort. Indien de waarde, na retourneren, van jouw gehouden sieraden onder de €49,50 komt, zijn de verzendkosten van €4,50 wel voor jouw rekening. Dit bedrag wordt dan automatisch in vermindering gebracht op het terug te storten bedrag. Het retouradres en de retourneringsvoorwaarden worden ook vermeld op de pakbon.

Cadeaubonnen en afgeprijsde sieraden zijn  uitgezonderd. Kortingscodes zijn niet te combineren met andere  kortingsbonnen.

Klachten

Stuur dan zo gauw mogelijk, maar binnen 7 dagen een mail naar shop@anzz.nl met de omschrijving van de klacht en je ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord om tot een oplossing te komen!

Als je het sieraad terugstuurt i.v.m. een klacht, dan worden jouw retourverzendkosten het opnieuw toesturen van het juiste sieraad voor AnZZ Artisitic Jewelry.

Garantie

De factuur die je bij aankoop van je sieraad per mail ontvangt is tevens je garantiebewijs. Het retouradres en de garantievoorwaarden worden ook vermeld op de achterzijde van de factuur.

De garantie op onderdelen en sluiting is geldig tot 4 maanden na datum van aankoop.

Bij het onderstaande kun je geen aanspraak maken deze garantie:

 • Natuurlijke draag en slijtagevlekken;
 • Vlekken veroorzaakt door parfum, cosmetica en/of de zuurgraad van de huid;
 • Materialen die afgeven nadat zij in contact zijn gekomen met water en/of schoonmaakmiddelen;
 • Klachten die ontstaan zijn door verkeerd gebruik van het sieraad het stoten of laten vallen of;
 • Wanneer je zelf wijzigingen aan het artikel hebt aangebracht, of een poging daartoe.

Gebruik je factuur en vermeld daarop dat je aanspraak wenst te maken op de garantie en geef een beschrijving van het gebrek en mail het naar shop@anzz.nl.

De retourkosten zijn voor rekening van AnZZ Artistic Jewelry. Na jouw retourzending wordt het sieraad door mij ofwel hersteld, ofwel vervangen en zonder kosten aan je terug gestuurd.

Retouradres:
AnZZ
Spitsstraat 2
8102HW Raalte
Nederland