AnZZ / Ans

Vanaf begin 2010 is AnZZ Artistic Jewelry het Nederlandse label voor kunstzinnige sieraden. Met aandacht en enthousiasme ontworpen en handmatig vormgegeven in haar atelier te Raalte (Ov). Stijlvolle sieraden met een bijzondere uitstraling.

Draagbaar

Het combineren van mooie materialen tot eigentijdse sieraden. Sieraden die net zo gemakkelijk te dragen zijn bij ‘n dagelijkse outfit als bij dat speciale jurkje. Dat is haar passie.

Advies bij de keuze van het juiste sieraad

Draag je maat 38 of een curvy maat? De juiste vorm en lengte van je sieraad maakt het tot een geheel. Zijn er vragen of wil je graag advies bij je keuze? Bijvoorbeeld welk sieraad het beste bij je outfit past? Neem dan gerust via een mail contact op. Ik geef je een enthousiast en eerlijk advies wat betreft je stijl en kleur keuze.

Persoonlijk kennismaken

Persoonlijk kennismaken met mij en de AnZZ collecties? Dat kan. Bezoek eens een event in het land of een van de open atelier dagen. Dan kun je naar hartelust passen en combineren. In verband met corona zijn geen open atelier dagen. Neem voor een persoonlijke afspraak contact met me op.

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven? Volg AnZZ Artistic Jewelry op Facebook en Instagram voor alle ontwikkelingen.